wegter-coloryourworld-slider-1

wegter-coloryourworld-slider-2

wegter-coloryourworld-slider-3

wegter-coloryourworld-slider-4

wegter-coloryourworld-slider-5

wegter-coloryourworld-slider-6

Colour Your World

Het leven is een feestje! Dat vieren we met servies in vele kleuren dat we heerlijk door elkaar heen gebruiken zodat iedereen weet dat je plezier hebt. De vormen zijn strak en zonder franje, daarmee tijdloos en geschikt voor iedere gelegenheid.

Colour your World is het servies voor mensen die graag variëren, maar verder niet al te veel willen nadenken over kleur en stijl. En dat geeft niet, want met Colour your World is echt iedere combinatie mogelijk. Een complete mokkenwand bestaande uit minimokken en bekers uitgevoerd in bijna 50 kleuren.

En de collectie groeit maar door. Onlangs is de collectie uitgebreid met servies en tafeltextiel in de meest gangbare kleuren. Met Colour your World hebben we een servieslijn, die bij iedere smaak en ieder interieur past. Breng ook kleur in je leven met Colour your World!

OVER WEGTER

Met onze concepten voor tafel en keuken, willen wij inspireren, verrassen en ervoor zorgen dat ieder moment, van gezellig thee drinken tot uitgebreid dineren, een beleving wordt, rekening houdend met verschillen in smaak, prijs en lifestyle.

CONTACT

Bezoekadres:
Platinastraat 100
7554 NB Hengelo
Nederland

Postadres:
Postbus 336
7550 AH Hengelo
Nederland

T: +31 74 2551800
E: verkoop@wegter.com