Jackies Bay - Wegter
195
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-195,page-child,parent-pageid-182,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Jackies Bay

Cape Cod, New England style, het strand en Jackie, stijlicoon tegen wil en dank, zijn de inspiratie geweest voor Jackies Bay. Het gevoel even te ontsnappen aan dagelijkse drukte en te genieten van een Weekend-Getaway met familie en vrienden. Heerlijk tafelen met elkaar, en de tijd hebben om loom te genieten van een mooie dag. De elegantie en tijdloosheid van al deze ingrediënten komen terug in het tafel- en keukenconcept.

Het servies bestaat uit stijlvolle items zoals de borden met verschillende verfijnde randjes en fijne bekers. Natuurlijk ontbreken het schort en de theedoeken niet, gemaakt van een stoere kwaliteit met de herkenbare stijl van Jackies Bay. Nieuw is Jackies Bay White. Deze collectie combineert de prachtige vormen van het servies met een Scandinavische stijl. Het servies is wit en stijlvol en staat geweldig op elke tafel. Het is ook goed te combineren, met kleurrijk servies.