Inloggen
NederlandsNederlands

Loft

Loft

Dutch Rose Amsterdam - Loft Collection

Sfeervol tafelen is niks zonder het servies van de Loft Collection van Dutch Rose Amsterdam. Het servies tovert iedere tafel om tot een elegant, stijlvol en authentiek diner. Eentje die warmte uitstraalt en mensen met elkaar in verbinding brengt.

Ambachtelijk servies
De collectie is ambachtelijk gemaakt van hoogwaardig porselein. Hierdoor is het servies extra sterk, maar wel lichtgewicht. Ideaal wanneer je een statement wil maken zonder al te zwaar servies te gebruiken. De warmte van aardewerk, de puurheid van de natuur en het handwerk van specialisten zorgen ervoor dat dit prachtige servies op iedere tafel past. De collectie tilt het sfeervol tafelen direct naar een hoger niveau. Want aandacht voor elkaar begint bij aandacht voor het servies.

Eigentijds design
In deze unieke collectie komen klassieke vormen en modern design samen. De kleuren zwart en wit in combinatie met een fijn omlijnde gouden rand zorgen voor een eigentijds en elegant design. Als je van plan bent om een avond stijlvol te tafelen, mag dit servies zeker niet ontbreken.

De duurzame Loft Collection leent zich heel goed voor mixen en matchen van servies. De kleuren en vormen van de verschillende borden passen goed bij elkaar en door ze te combineren, creëer je een unieke, persoonlijke tafel. Wie nodig jij uit voor jouw stijlvolle diner?

Bekijk de collectie
-

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen