Inloggen
NederlandsNederlands

Dutch Rose

Dutch Rose

Dutch Rose Amsterdam

Dutch Rose Amsterdam staat ook wel bekend als ‘the art of the table’. En als je eenmaal kennis hebt gemaakt met dit elegante servies weet je gelijk waarom. Innovatie en kwaliteit staan bij Dutch Rose Amsterdam altijd centraal en dat is dan ook terug te zien in de unieke designs. De zwartwit printjes en vrolijke artikelen zijn kenmerkend voor dit prachtige servies en komen dan ook in iedere collectie terug. Met een scherp oog voor detail en jarenlang vakmanschap creëert Dutch Rose verschillende stijlconcepten voor elke gelegenheid.

Specialisten
Dutch Rose Amsterdam is een porseleinspecialist en dat zie je terug in alle collecties! Porselein is een bijzondere vorm van keramiek. Het is gemaakt van fijne deeltjes klei, typisch bestaande uit veldspaat, kaolien en kwarts. Deze mix wordt gebakken op temperaturen die hoger zijn dan bij ander keramiek. Dit maakt het topkwaliteit serviesgoed duurzaam, niet-poreus en hittebestendig.

Dit productieproces maakt het ook mogelijk om het servies wat lichter en fijner te construeren. Het servies krijgt hierdoor een elegant uiterlijk, en de gevormde details worden opgenomen in het ontwerp van het servies. Haar inspiratie haalt het merk uit verre reizen en vreugdevolle tafelmomenten van over de hele wereld. Want dat is waar families samenkomen en vriendschappen worden gekoesterd.

Verschillende collecties
Stijlvol tafelen passend bij ieder interieur: dat doe je met servies van Dutch Rose. Met de vier verschillende collecties is er voor ieder interieur het perfecte servies. Zo is er de Loft Collectie, de Organic Collectie, de Velvet Collectie en de Serenity Collectie. Ondanks dat iedere collectie zijn eigen unieke kenmerken heeft, komen de speciaal ontworpen vormen van het servies in iedere collectie terug.

-

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20220630 02:26:28 PC11False0FalseTrue220102